Σαν Σήμερα

25 Νοεμβρίου 2010

25 Νοεμβρίου 2010

Σαν σήμερα, στις 25 Νοεμβρίου του 2010, ένα εστιατόριο πέφτει θύμα επιτήδειου, ο οποίος παραγγέλνει 178 πίτσες, ισχυριζόμενος ότι ήταν για τον τραγουδιστή Bob Dylan και το «πλήρωμά» του.

Ο απατεώνας, που φορούσε ένα πλαστό δελτίο (πάσο) για μια συναυλία του Dylan,  μπήκε στο εστιατόριο Antonio και έκανε μια τεράστια παραγγελία που άξιζε περισσότερα από $ 3.900. Είπε στον ιδιοκτήτη, ότι οι 178 πίτσες που ζητούσε ήταν για τον Dylan και το πλήρωμά του, που είχε εμφανιστεί σε συναυλία στο Amherst της Μασαχουσέτης.

Το προσωπικό του Antonio χρειάστηκε να δουλέψει μέχρι 5.30πμ για να ετοιμάσει τις πίτσες, αλλά έμειναν έκπληκτοι όταν κανείς δεν επέστρεψε για να τις παραλάβει.

Ο διευθυντής του Antonio’s, Sean McElligott, δήλωσε ότι ο επιτήδειος φορούσε ένα πάσο από την συναυλία του Dylan και ήταν πάρα πολύ πειστικός όταν έκανε την παραγγελία.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, Walter Pacheco, έστειλε εικόνες του απατεώνα από τις κάμερες ασφαλείας σε έναν τοπικό σταθμό ειδήσεων με την ελπίδα να τον εντοπίσουν, αλλά μάταια.

Πολλές από τις πίτσες δόθηκαν, αλλά οι περισσότερες όμως πετάχτηκαν.

Ο McElligott δήλωσε πως, «Ήταν μια τεράστια απώλεια χρόνου, χρήματος, τροφής και προσπάθειας». «Οι άνθρωποι μας ήταν εδώ έως πολύ αργά και κάποιοι από αυτούς που είχαν τελειώσει την βάρδια τους, χρειάστηκαν να δουλέψουν τέσσερις ώρες επιπλέον για να ετοιμαστεί η παραγγελία και τέλειωσαν περίπου στις 6 το πρωί».

Κρίμα τόσες πίτσες …

Rockha Radio

November 15th, 2021

No Comments

Comments are closed.